K. Lundqvist

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under Formexmässan träffade vi på Jessicas samarbetspartner K. Lundqvist. Detta resulterade i att även jag fick med mig en liten present hem!
En regnig dag som denna, så passar det perfekt att tända ljus! Och detta luktar dessutom fantastiskt. En mjuk och lite söt doft har nu spridit sig i mitt hem, och det känns himla mysigt! 
 
K. Lundqvist har en webshop och den kan du besöka här : K.Lundqvist
 
Foto: Elin
 
 
1 kommentar

Formex 2016

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I Lördags var jag och min fina vän Jessica på Formexmässan. Vi tankade mycket inspiration och hade himla trevligt! Jag tycker att mässan kändes luftig i år, och i Lördags var det dessutom ganska lite folk. Så man hann verkligen att stanna till och titta ordentligt, utan att beöva armåga sig fram. Ett STORT plus naturligtvis. 
 
Bloomingville hade massivs med fina saker (som vanligt) och vi hälsade även på Details by M som Jesica samarbetar med. Hennes fantastiska fotokonst ser ni på bilden ovan !
 
Jag fick även med mig en fin present från K. Lundqvist. Denna kommer jag visa upp nästa gång. 
 
Jessicas blogg finns mer bilder såklart!
 
Foto: Elin
 
 
 
 
 
 
1 kommentar

En skönhet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Underbat med Fredag! Tyvärr måste jag åka till jobbet och spendera Fredagen där. Men det gör inte så mycket. Ibland när det kan bli långsamt på mitt jobb tar jag en liten paus och gottar mig i lägenheter som är till salu. Bland annat den här. Otroligt fin och lite annorlunda! Knns som ett hus. 
 
Kika in på http://historiskahem.se för att se mer bilder på denna skönhet!
 
Foto : Historiska hem
 
 
 
 
 
0 kommentarer