Home by Nina Persson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Dessa bilder kommer från Nina Perssons hem i Harlem. Jag tycker att det har en "lagom" skandinavisk touch, i kombination med det lite ruffiga uttrycket från NY. 
 
Bilderna är från Elle decor UK. 
 
//Elin
0 kommentarer

Sommarhus II

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jaha. Då var vi inne i "husknarkandet" igen. Döper denna omgång till sommarhus del II. Detta lilla sommarhus påminner mig om mina föräldrars gård.
För en sekund, dröm att du sitter i den verandan och dricker ditt morgonkaffe, Du har ingen aning om vad dagen kommer att ebjuda. Hur fint?
 
Imorgon åker jag hem till mina föräldrar på landet. Jag är från Västergötaland, och de håller till på en gård som ligger mellan Tibro och Karlsborg. 
 
//Elin
Foto: Historiska Hem. 
0 kommentarer

Stilleben & att "klumpa" ihop

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag får mycket inspiration till att göra stilleben just nu. Det är så himla härligt att "klumpa" ihop sina finaste saker på ett ställe. Det påminner lite om när man var liten och hade en speciell låda för alla sina favoritleksaker. I mitt fall var det hästar. 
 
Det känns som det har exploderat med bilder på stilleben den senaste tiden. Det är så enkelt att flytta runt samma saker, och ändå skapa en ny känsla. På en av bilderna ovan ser ni hur dom exempelvis gjort med växterna. Att ställa flera växter på ett ställe ger ett massivt intryck. Kanske har ni ett avställningsbord någonstans som ni inte riktigt vet vad ni ska göra med? Ställ ihop alla växter !
 
Bilderna är ...återigen..från Artilleriet. Fick så mycket inspiration därifrån att jag inte kan låta bli att lägga upp bilder. Hoppas ni inte misstycker!
 
Foto: Elin
//Elin
 
0 kommentarer