HAYMARKET

Igår var vi ute och firade min kompis födelsedag på Haymarket i gamla PUB-huset. I huset finns numera hotell och restauranger. Vilken förändring dom gjort med byggnaden!
 
Förut kändes det som att man inte riktigt visste vad man skulle använda byggnaden till. Planlösningen, enligt min mening, passade adrig för de butiker som huserade i huset. Nu känns det äntligen som man hittat hem, och PUB-huset har återått sin forna glans genom att flörta med art deco, mässing, buketter, sammet och pudriga rosa detaljer. Lyxkänslan är med råge uppnådd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto : Elin
 
 
 
 
1 kommentar

Inspiration

 
 
 
kvällens inspirationsbilder från bloggen hitta hem, som specialiserat sig på nybyggen. Läser mycket på denna blogg eftersom jag själv bor i ett nybygge :)

Trevlig helg ! 
/Elin
0 kommentarer

Tapet

En tapet kan verkligen göra ett helt rum. Först var jag lite skeptisk till att tapetsera denna i vårt vardagsrum. Men det blev väldigt bra. Jag tycker generellt att vi tapetserar alldeles för lite här i Sverige.

En tapet ger en skön ombonad känsla, och jag tycker inte att man behöver vara rädd för att tapetsera ett helt rum.

Eftersom det var en tapet med stora mönster, valde jag att inte ha några tavlor på denna väggen. Det fick räcka med en stringhylla, eftersom tapeten framhäver sig själv ;)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tapeten är från Väsby Färghall. 
 
//Elin

 
0 kommentarer