Gruppera mera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har fått dille på att gruppera allting. Det blir så snyggt när man ställer ihop saker. Exempelvis växter. Tanken är att tillföra ännu fler växter till bordet ni ser på bilderna. Tacksamt är det också med alla växter som inte behöver så mycket ompyssling, även om jag har gröna fingrar och gillar att fixa med dem. 
 
Imorgon åker vi till Gotland tillsammans med ett par vänner ! Känner att jag kommer att bli väldigt inspirerad och jag kommer naturligtvis att fota massvis! Ett bra tips om ni åker bort på semester så är det att ställa alla växter tillsammans! då blir det lätt för den som ska vattna sedan :)
 
//Elin
Foto: Elin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Vecka 29

 
 
 
 
Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram? Här är lite bilder från veckan som varit. Nu gör jag mina sista fyra dagar på jobbet, innan jag tar två veckor semester. YEEEY!!!
 
Instagram : fargverket
 
//Elin
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Tavelvägg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är i full färd med att hämta inspiration för en tavelvägg. Har en stor vit vägg på övervåningen som jag vill använda till något.  Detta är några saker som jag har tänkt på för att skapa mig en röd tråd på väggen.
 
1. Blanda stort & smått
 
2. Titta även på ramen, gör den bilden rättvisa? behövs någon ram i huvudtaget?
 
3. Är tavelväggen du? speglar den dig och eventuellt din familj? Det blir lätt tråkigt om man bara köper posters som är trendiga just nu. 
 
4. Ha gärna med föremål, exempelvis en hylla med fina prydnadsaker eller kanske ett föremål som hänger på väggen? Se upp för att ha för mycket prydnadsaker, det blir lätt rörigt!
 
6. Testa att lägga ut tavlorna brevid varandra på golvet först. Då skapar du dig en bild av hur det kommer att se ut.
 
// Elin 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer